Børge Nørgaard isolering - logo
autoriseret_partner_logo_v002_120

Om os

Børge Nørgaard ApS har i over 40 år arbejdet i isoleringsbranchen, og siden 1996 har vi også tilbudt vores ekspertise inden for tømrerverdenen.

​​Firmaets oprindelse

Firmaet havde sin opstart som isoleringsforretning i 1959 ved murermester Hans Damgaard-Hansen. Han kørte sideløbende forretningen med sin murerforretning indtil 1970’erne, hvor oliekrisen tvang ham til udelukkende at beskæftige sig med isolering.

​En tværfaglighed opstår

I 1974 blev Børge Nørgaard ansat i firmaet som isolatør, og han nåede at arbejde for Damgaard-Hansen i 6 år, før han til sidst overtog firmaet i 1980.

​I 1996 sluttede Børges søn, Bjarne, sig til isoleringsforretningen, og med sig bragte han tømrerfaget. Det blev starten på firmaets tværfaglige profil, og siden da har BN Isolering udført et utal af både isolerings- og tømrer-/snedkeropgaver

Teamet bag Børge Nørgaard ApS

Idag er det Bjarne Nørgaard der er firmaets frontmand. Vi leverer hver dag solide kvalitetsløsninger til kunder i Sydjylland.

​Bjarne, er firmaets næste generation, og han har overtaget firmaet efter sin far. Bjarne skal dermed føre familieforetagendet videre med dets stolte traditioner i både isolerings- og tømrerfaget.

​Kvalitetsarbejde og tilfredse kunder

For isolerings- og tømrer-/snedkerfirmaet i Sønderborg er kundernes tilfredshed altid i højsædet. Vi prioriterer derfor kvalitet og grundighed højt ved hver eneste opgave, vi løser. Det er vigtigt for os, at du som kunde kan stole på os og vores håndværk. Under tømrer og snedker kan du læse mere om, hvad vi tilbyder.

​Se blandt andet, hvad tidligere kunder har sagt om Børge Nørgaard ApS her.

Ring på telefon: 74 46 15 29 eller skriv en e-mail: mail@bnisolering.dk.

Kontakt os

Sociale medier