Børge Nørgaard isolering - logo
autoriseret_partner_logo_v002_120

Gode egenskaber ved Rockwool

Forside / Gode egenskaber ved Rockwool

​Et bedre indeklima

Med en hulmursisolering er det slut med fugt og træk fra kolde vægge. En isolering af etageadskillelsen mod loftrummet nedsætter effektivt varmetabet gennem loftet. Huset bliver lunere om vinteren og køligere om sommeren – boligkomforten forbedres. 

Sikkerhed ved brand

Rockwool er ubrændbar og brandhæmmende.
Stenulden tåler op til 1000°C uden at smelte, og i tilfælde af brand holder isoleringen i mere end 2 timer.

​Lydisolerende

Rockwool er opbygget af stenuldstråde med luftfyldte mellemrum, der er i forbindelse med hinanden. Det betyder, at materialet også har gode lydabsorberende egenskaber.

Varmeisolerende

Når man efterisolerer, opnås først og fremmest en besparelse på energiforbruget og varmeudgifterne. Derfor er efterisolering en fornuftig investering, der typisk er tjent hjem på 3-5 år. Derefter fortsætter besparelsen år efter år, uden at værdien forringes som ved alle andre boligforbedringer.

Rockwool stenuld er et naturmateriale

Rockwool stenuld er et af de få materialer, der kan betegnes som et naturmateriale.

Den kemiske sammensætning af Rockwool stenuld svarer stort set til sammensætningen af jordskorpen. Grundlaget for produktion af Rockwool stenuld er primært geologiske ressourcer, som naturen selv skaber.

​​Isolering for miljøets skyld

En gevinst efter kun 3 uger. Al anvendelse af isolering er til gavn for miljøet. Jo mere isolering jo bedre. På grund af Rockwool stenuldens unikke isoleringsegenskaber udgør energiforbrug til fremstilling af produkterne kun en promille af de store energibesparelser, isoleringen giver, når den er installeret i bygningerne.

Med Rockwool opnår du en positiv CO2 effekt​.

Kontakt os

Sociale medier