Børge Nørgaard isolering - logo
autoriseret_partner_logo_v002_120

Hulmursisolering

Forside / Hulmursisolering

Hulmursisolering med Rockwool hulrumsfyld i Syddanmark

Hos Børge Nørgaard ApS tilbyder vi professionel hulmursisolering til både private, erhverv og offentlige institutioner i Syddanmark, og vi har i mange år leveret isoleringsarbejde af høj kvalitet.

Få styr på isoleringen

Det er aldrig for sent at efterisolere, men der er ingen grund til at vente længere end højst nødvendigt. Der er nemlig både økonomiske og miljømæssige fordele at hente, og mange ældre huse og bygninger kan have stor glæde af hulmursisolering, som er en nem, billig og effektiv isoleringsform.

Hvis du oplever at dit hus har svært ved at holde på varmen, og at du bliver nød til at fyrer ekstra meget op i de kolde tider, så kan det være tegn på at dit hus har brug for ny hulmursisolering. 

Som specialister af isolering, ved vi lige præcis hvilken isolering du får mest ud af. I nogle tilfælde vil loftisolering eller isolering af etageadskillelse måske give mere end en hulmursisolering, for at få et overblik over dine muligheder tilbyder vi et uforpligtende besøg.

Gode priser på hulmursisolering pr. m2

Opvarmning er for mange mennesker en betydelig udgift, men en ordentlig facadeisolering vil resultere i lavere energiforbrug og dermed en lavere varmeregning. Der er altså mange penge at spare, hvis huset er isoleret ordentligt. En isolering af hulmuren kan være tjent hjem på 3 år, så i længden vil isolering faktisk være en god investering i din bolig.

Derudover opnår man en bedre komfort og sundhed i huset, da isoleringen blandt andet:

  • Forebygger fugt og mindsker træk
  • Højner overfladetemperaturen på muren indvendigt med cirka 4 grader
  • Mindsker udefrakommende støj
  • Samt mindsker CO2 belastningen af miljøet.

Optimer indeklimaet, spar miljøet for unødvendigt CO2-påvirkning og spar penge med hulmursisolering fra Børge Nørgaard ApS.

Hulmurs isolering er også med til at give dit hus en bedre energiklasse, så det vil øge værdien på dit hus, samt gøre det nemmere at sælge i fremtiden.

Hurtig, enkel og skånsom proces ved hulmursisolering udefra

En hulmursisolering er et nemt indgreb for en erfaren isolatør.

​Vi udfylder hulmuren med Rockwool hulrumsfyld udefra, som blæses ind via et hul efter udtagne mursten. Når isoleringsmaterialet er på plads, murer vi murstenene i igen og fuger efter, så vi efterlader et pænt resultat.

​Alt isoleringsarbejdet foregår udefra, så du kan sagtens sidde og hygge dig indenfor i varmen, og overlade arbejdet til os.

Hvad koster det?

Ønsker du en pris på isolering, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 74 46 15 29 eller skriv en e-mail til mail@bnisolering.dk.

Kontakt os

Sociale medier