Børge Nørgaard isolering - logo
autoriseret_partner_logo_v002_120

Isolering af loft i Sønderjylland

Forside / Loftisolering

Isolering af loft giver store besparelser og et bedre indeklima

Loftet er et af de steder, man ikke kommer særlig ofte. Derfor er det også ofte det sted, vi ikke tænker nærmere over isolering af loft. Men faktisk er det et af de vigtigste steder at få isoleret. Hos BN Isolering tilbyder vi loftisolering i høj kvalitet for kunder inden for det private, erhverv eller offentlige i Sønderjylland.

Udover loftisolering tilbyder vi også hulmursisolering, isolering af etageadskillelse samt udskiftning af vinduer.

5 store fordele ved isolering af loft

  • Med en god og tidssvarende loftisolering kan du spare mange penge på varmeregning. I mange tilfælde er det over 25% besparelse på din varmeregning.
  • Derudover sikrer du et andet og bedre indeklima i huset, som er gavnligt for både helbred og miljø.
  • Loftisolering giver et varmere hus. Som bekendt søger varme opad, og det gør den også i dit hus. Derfor er det ekstra vigtigt at holde på varmen ved at sørge for en ordentlig efterisolering af loft, da der vil sive mere varme ud gennem loftet end væggene.
  • Energimærkningen vil blive forbedret ved en god isolering af loftet
  • Dit hus bliver mere værd, så hvis du overvejer at sælge huset, kan du helt sikkert få en højere pris.

Mindsk dit varmespild og få BN Isolering til at tage sig af din loftisolering.

Fordelene ved granulat isolering

Når vi foretager en loftisolering, anvender vi granulat fra Rockwool, som er en hurtig og enkel form for isolering. Granulatet bevirker at samlinger i isoleringen undgås. Dermed er der absolut ingen utætheder, da det er en sammenhængende isolering. Samtidig er det også ubrændbart.

Med denne form for loftisolering kan du ikke blot spare mange penge på arbejdslønnen og den efterfølgende varmeregning. Også komfortmæssigt er der mange fordele at hente ved loftisolering.

Brug fradragene og spar penge på isolering af loft

Når du får lavet loftisolering går det ind under energitilskuddet, i og med at du energioptimere din bolig og dermed reducere CO2. Det betyder at du kan få energitilskud som skal søges før arbejdet påbegyndes.

Yderligere kan man også gøre brug af håndværkerfradraget, hvor det altså er muligt at trække mandetimer brugt på isoleringsarbejdet fra. 

Vi anbefaler altid at tage fat i SKAT når der skal indberettes fradrag, samt tjekke op på reglerne, da de kan ændre sig. 

Få et uforpligtende tilbud på loftisolering

Når vi kommer ud og giver vores faglige vurdering af det isoleringsarbejde der skal laves på dit loft, vil vi blandt gennemgå den nuværende isolering, opmåling af loftet og den generelle stand af isolering og loftrummet. 

På baggrund af vores vurdering kommer vi med en god pris på loftisoleringen. Så derfor er der altså ingen grund til at vente med din loftisolering. Kontakt os på telefon 74 46 15 29 eller e-mail mail@bnisolering.dk og få en pris på isolering af dit loft.

Kontakt os

Sociale medier