Kontakt os på tlf. 

74 46 15 29

Montering af vinduer og døre af enhver slags

​Har dine vinduer og døre set bedre dage, og ønsker du at spare på varmeregningen, så tag Børge Nørgaard Aps med på råd. Vores tømrer og snedker er eksperter på området og tilbyder montering af vinduer og døre af enhver slags for såvel private kunder som for boligforeninger, virksomheder og offentlige instanser i Sønderborg, Aabenraa, Padborg og omegn.

Montering af døre og vinduer givet et bedre indeklima

Nye vinduer og døre er i dag lavet så energivenlige som muligt, at du med udskiftning til nye lavenergivinduer har mulighed for at minimere boligens varmeregning markant på grund af den tætte isolering. 

Det betyder ikke blot, at du kan spare penge ved ny montering af vinduer og døre, men det betyder også, at indeklimaet i boligen bliver bedre og sundere, og at boligens værdi øges.

Nye døre og vinduer i højeste kvalitet

Med os som din lokale ekspert på området er du garanteret kvalitet fra ende til anden. Vi tilbyder montering af døre og vinduer fra KPK, Velfac og Rationel, der er nogle af de største og mest anerkendte producenter i Danmark, og som er garant for de bedste kvalitetsprodukter i branchen.​

Vi står for hele entreprisen, når du skal udført en montering af døre eller vinduer.

Det betyder, at vi står for alt fra opmåling til de nye produkter og afmontering af de gamle til montering af de nye vinduer og døre og den efterfølgende finish med sålbænke og fugearbejde.

Vi har ekspertisen, kreativiteten og erfaringen til at levere moderne, kvalitetsbevidste og fremtidssikre løsninger, der matcher dine ønsker og boligens æstetiske udseende.

Vi leverer vinduer og døre i træ, træ/alu og PVC og rådgiver dig gerne i de forskellige muligheder og kommer med forskellige løsningsforslag. I fællesskab med dig finder vi den helt rigtige løsning til dine behov.

Hvad koster montering af vinduer?

Kunne du tænke dig en pris på udskiftning af vinduer og døre? 

Kontakt os gerne på telefon 74 46 15 29 eller e-mail mail@bnisolering.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på ny montering af døre og vinduer.

Kontakt os​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PARTNERE

HVEM ER VI?

​BN - isolering - Tømrer & Snedkerforretning

CVR: 67093011

KONTAKT OS

​Telefon: 74 46 15 29

Mobil:    40 35 55 29

E-mail: mail@bnisolering.dk

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook​