Kontakt os på tlf. 

74 46 15 29

Vinduer og døre

Har dine vinduer og døre set bedre dage, og ønsker du at spare på varmeregningen, så tag Børge Nørgaard ApS med på råd.

Spar penge og få et bedre indeklima

Vores Tømrer og snedker er eksperter på området og udskifter og monterer alle typer vinduer og døre for såvel private kunder som for boligforeninger, virksomheder og offentlige instanser. 

Nye vinduer og døre er i dag lavet så energivenlige som muligt, at du med udskiftning til nye lavenergivinduer har mulighed for at minimere boligens varmeregning markant, på grund af den tætte isolering. Det betyder ikke blot, at du kan spare penge, men betyder også, at indeklimaet i boligen bliver bedre og sundere, og at boligens værdi øges.

Vinduer og døre i højeste kvalitet

Med Børge Nørgaard ApS som din lokale ekspert på området er du garanteret kvalitet fra ende til anden. Inden for vinduer og døre arbejder vi sammen med KPK, Velfac og Rationel, der er nogle af de største og mest anerkendte producenter i Danmark, og som er garant for de bedste kvalitetsprodukter i branchen.

Vi står for hele entreprisen, når du skal have nye vinduer og døre. Det betyder, at vi står for alt fra opmåling til de nye produkter og afmontering af de gamle til montering af de nye vinduer og døre og den efterfølgende finish med sålbænke og fugearbejde.

Vi har ekspertisen, kreativiteten og erfaringen til at levere moderne, kvalitetsbevidste og fremtidssikre løsninger, der matcher dine ønsker og boligens æstetiske udseende. Derudover kører vi både ud i Sønderborg, Haderslev & Aabenraa.

Døre og vinduer i alle materialer

Vi leverer vinduer og døre i træ, træ/alu og PVC og rådgiver dig gerne i de forskellige muligheder og kommer med forskellige løsningsforslag. I fællesskab med dig finder vi den helt rigtige løsning til dine behov.

Kontakt os gerne på telefon 74 46 15 29, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre.

Kontakt os​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PARTNERE

HVEM ER VI?

​BN - isolering - Tømrer & Snedkerforretning

CVR: 67093011

KONTAKT OS

​Telefon: 74 46 15 29

Mobil:    40 35 55 29

E-mail: mail@bnisolering.dk

FIND VEJ

​Bækgade 14

6400 Sønderborg

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook​