Kontakt os på tlf. 

74 46 15 29

Tømrer & Snedker​

Hos Børge Nørgaard ApS udfører vi både mindre og større snedker og tømreropgaver nær Sønderborg, Aabenraa & Haderslev.

​En bred vifte af tømrer og snedkeropgaver

Vi tager os af alt lige fra ombygning til renovering og mindre totalentrepriser og har i årenes løb løst mange snedker og tømreropgaver for både privat, erhverv og offentlige institutioner. Opgaverne for vores tømrer & snedker omfatter blandt andet renovering af:

  • Tagbeklædning
  • Facade
  • Gulv
  • Køkken

Derudover er vores tømrer og snedker eksperter i udskiftning af døre og vinduer.

Snedker & tømreropgaver af høj kvalitet

Vælger du os til at varetage din næste tømrer eller snedkeropgave er du garanteret høj kvalitet. Vi anvender udelukkende godkendte kvalitetsprodukter fra professionelle og anerkendte firmaer inden for branchen. Disse tæller blandt andet KPK, Rationel og EC-vinduer.

Derudover er vi medlem af KA Byggegaranti, hvilket er din ekstra sikkerhed for, at vi leverer den forventede og lovede kvalitet som din tømrer & snedker.

​Kreativt og seriøst snedker & tømrerarbejde

Med masser af erfaring og professionel viden med i baggagen er Børge Nørgaard ApS rustet til at tage sig af de fleste tømrer og snedkeropgaver. Vi har kreativiteten, ekspertisen og motivationen til at give dig moderne tømrer & snedkerløsninger, som tager afsæt i bundsolid erfaring. Som seriøs og kreativ snedker og tømrer kører vi ud i både Sønderborg, Aabenraa & Haderslev.

I samråd med dig finder vi frem til de snedker & tømrerløsninger, som bedst muligt lever op til dine ønsker og behov. Kontakt osgerne, hvis du har spørgsmål til dit næste snedker og tømrerprojekt. Ring på telefon 74 46 15 29 eller skriv en e-mail: mail@bnisolering.dk for at få en snak med vores tømrer og snedker.​

Kontakt os​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PARTNERE

HVEM ER VI?

​BN - isolering - Tømrer & Snedkerforretning

CVR: 67093011

KONTAKT OS

​Telefon: 74 46 15 29

Mobil:    40 35 55 29

E-mail: mail@bnisolering.dk

FIND VEJ

​Bækgade 14

6400 Sønderborg

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook​