Kontakt os på tlf. 

74 46 15 29

Loftisolering i Sønderborg, Aabenraa & Haderslev

Loftet er et af de steder, vi ikke kommer særlig ofte. Derfor er det også ofte det sted, vi ikke tænker nærmere over isoleringen. Men faktisk er det et af de vigtigste steder at få isoleret.

Fordele ved loftisolering

Børge Nørgaard ApS tilbyder kvalitetsisolering af loft for kunder inden for det private, erhverv eller offentlige. Med en god og tidssvarende loftisolering, kan du spare mange penge på varmeregning. Derudover sikrer du et andet og bedre indeklima i huset, som er gavnligt for både helbred og miljø.

Varmen stiger til vejrs

Som bekendt søger varme opad, og det gør den også i dit hus. Derfor er det ekstra vigtigt, at holde på varmen ved at sørge for en ordentlig loftisolering, da der vil sive mere varme ud gennem loftet end væggene.

Mindsk dit varmespild og få Børge Nørgaard ApS til at tage sig af din loftisolering.

​Granulatisoleringens fordele

Når vi laver en loftisolering anvender vi granulatisolering, som er en hurtig og enkel form for isolering. Granulatet bevirker at samlinger i isoleringen undgås. Derved er der absolut ingen utætheder, da det er en sammenhængende isolering.

Med denne form for loftisolering, kan du ikke blot spare mange penge på arbejdslønnen og den efterfølgende varmeregning. Også komfortmæssigt er der mange fordele at hente ved loftisolering, og vi kører både ud i Aabenraa, Sønderborg og Haderslev.

Kontakt Børge Nørgaard ApS

Der er altså ingen grund til at vente med din loftisolering. Kontakt os på telefon 74 46 15 29 eller mail mail@bnisolering.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit loft.​

Kontakt os​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PARTNERE

HVEM ER VI?

​BN - isolering - Tømrer & Snedkerforretning

CVR: 67093011

KONTAKT OS

​Telefon: 74 46 15 29

Mobil:    40 35 55 29

E-mail: mail@bnisolering.dk

FIND VEJ

​Bækgade 14

6400 Sønderborg

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook​