Ved at efterisolere dit hus gør du dig selv og din pengepung en tjeneste


Læs om dine fordele her

Isolering af etageadskillelse i Syddanmark

Få en effektiv og billig isolering af etageadskillelse i hus og bygning med isolering fra BN Isolering i Sønderborg.

​Etageadskillelse er en af de store varme slugere i huset, da de opdeler huse og andre bygninger i etager. Er disse etageadskillelser ikke ordentlig isoleret, kan det have flere konsekvenser. Det kan derfor for mange huse være nødvendigt med efterisolering af etageadskillelserne.

Vi er eksperter i isoleringsarbejde, og vi står klar til at varetage isolering af etageadskillelse, loftisolering eller hulmursisolering.

​Mange fordele med isolering af etageadskillelse

Med en optimal isolering af etageadskillelser vil du opleve et utal af fordele, heriblandt

  • Lydisolering
  • Varme- og fugtisolering
  • Udbedring af fodkulde
  • Samt meget mere.

​Derudover er materialet for rockwool uforgængeligt og af særlig høj kvalitet. Du vil derfor udover ovenstående fordele også få en brandsikker isolering.

Garanti for veludført isoleringsarbejde

BN Isolering er et autoriseret rockwool-indblæsningsfirma med den rette viden og erfaring til at varetage enhver isoleringsopgave. Vi prioriterer vores kunders tilfredshed utroligt højt. Derfor går vi aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af vores arbejde eller de anvendte materialer. Klik her ​for at læse mere om Rockwool isolering.

​Som en ekstra garanti udsteder vi en attest efter færdigt isoleringsarbejde, som er en skriftlig garanti for korrekt udført arbejde. Attesten giver en garanti på 5 år for fejl og mangler. Ring på telefon: 74 46 15 29 eller skriv en e-mail: mail@bnisolering.dk.

Isolering af etageadskillelse krav

Når man laver isolering af etageadskillelse så er der krav til bæreevne, lydisolering, samt brandisolering. Vi bruger kun de bedste materialer når vi isolere. Rockwool stenuld som er det isoleringsmaterialer vi bruger, lever op til alle krav der er til isolering af etageadskillelse.

For at hører mere om vores etageadskillelse isolering eller kravene til isoleringsarbejdet, kan vi kontaktes på 74 46 15 29 eller via vores kontaktformular.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

  • BN - Isolering - Tømrer & Snedkerforretning
  • Bækgade 14, 6400 Sønderborg
  • CVR: 67093011

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook​